Polering og bilkosmetikk

Overlevering av ny bil er mye hyggeligere når bilen er nypolert og ren. Kanskje særlig når hvis du har importert bruktbilen fra utlandet. La oss gjøre jobben og du får en strøken overlevering av bilen.

I mer enn 15 år har ATS polert opp nye biler for eksempelvis Nissan og BMW. Vi gjør jobben for Avis og Hertz også, når de skal selge sine leiebiler. Innvendig vask og rens og nedpolering av små riper gir bedre pris.

Vi har et sett med forskjellige tjenester, fra enkel vask og rengjøring med polering til profesjonell lakkrens og lakkforsegling med garanti:

Lakkrens
Nye biler som har stått en stund i vær og vind og bruktbiler kan absolutt få nytt liv med en lakkrens. Auto Transport Service AS har tilbudt profesjonell bilpleie til våre kunder i mer enn 15 år, og utfører ca 1500 lakkrens årlig. Lakkrensen utføres med en maskin som varmer opp lakken slik at de små ripene lukker seg. Deretter maskinpoleres bilen.

Polering
Det er forskjell på håndpolering og maskin polering. Begge poleringene får frem glansen i lakken, men de brukes normalt i litt forskjellige situasjoner.

Håndpolering
Håndpolering benyttes på nye og lyse biler da nye biler har få små riper i lakken og siden de små ripene ikke synes på lyse biler. Også eldre lyse biler kan behandles med håndpolering.

Maskinpolering
Polering med maskin er mer intensiv og tar lengre tid enn manuell polering. Maskinpolering brukes normalt på alle mørke biler og også på lyse biler når man er spesielt opptatt av resultatet. På mørke biler vises små riper mye bedre. Maskinpoleringen polerer bort de fleste små ripene og resultatet blir rett og slett mye bedre. Maskinpolering varer også lengre enn vanlig polering.

 

Lakkforsegling/Dropp Off
Lakkforseglingen beskytter lakken mot ytre påvirkninger fra  avfettingsmidler, veisalt, surt regn, uv-stråler, sollys, frost, fugleavføring og små gruspartikler, som gjør lakken matt og vanskelig å vaske og vedlikeholde.

Dropp Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse, som voks-eller polymerbaserte. Dropp Off filmen har en garanti på 5 år dersom den er inne til kontrollvask 1 gang pr år.

 

Påsetting av solfilm på ruter
For å hindre innsyn og for å holde solen ute av bilen ønsker mange sotede ruter. Hvis bilen ikke har sotet glass kan vi sette på en film på ruten som gjør samme nytten.

Fjerning av reklame med polering
Når en bil som har vært påført reklame skal selges, vil det være en fordel å fjerne reklamen for å få best mulig pris. Behandlingen består i:

  • Skånsom fjerning av reklamen
  • Rensing av lakken for limrester
  • Lakkrens ved behov for å fjerne skjolder
  • Polering

 

Kampanjer som hjelper våre kunder til å selge flere biler.

Auto Transport Service AS kan bidra med montering av utstyrspaker, for eksempel for å få fart på salget av en utgående modell, eller utstyrspakker som er relatert til sesong. Vinterpakker eller sommerpakker.
I prosjekter jobber vi sammen med våre kunder, slik at de kan gi gode tilbud til sine kunder, eksempelvis med spesialinnredninger, innredning av håndverkerbiler, lansering av en ny modell etc.
Det er få begrensninger i forhold til kampanjer og prosjekter. Vi leverer den kombinasjonen av tjenester vi blir enige om til den tiden vi blir enige om.

Siste trafikkmelding

Alle trafikkmeldinger