Understellsbehandling, støydemping og forsegling lasteplan på pick-up

Årlig understellsbehandler Auto Transport Service AS 30 000 biler. Det gjør oss størst på understellsbehandling både i Norge og i Norden. De fleste av de 30 000 bilene er nye biler som vi behandler for importørene. Som oftest fordi importøren har gitt en utvidet garanti som de ønsker å innfri. Slik understellsbehandling er ofte en enklere delbehandling, ikke en full understellsbehandling.

Flere bilforhandlere er klar over at importørbehandlingen ikke er en full behandling og bestiller derfor en oppgradering til full behandling. Enten på eget initiativ eller i samråd med sluttkunden.

I økende grad opplever vi at også bruktbilimportørene tilbyr understellsbehandling til sine kunder. De fleste bruktbilimportørene har ikke slike tjenester i eget hus. Ved å benytte våre tjenester kan de ha et komplett og konkurransedyktig tilbud til sine kunder. Med pressede marginer i bransjen bidrar et enkelt lite kryss på en bestilling til vesentlig bedre lønnsomhet.

Understellsbehandling er en rimelig behandling som gir bilen en høyere verdi ved salg. Det er derfor som oftest en enkel beslutning for kunden at bilen kommer ferdig understellsbehandlet når den leveres til sluttkunden.

Vi benytter Mercasols produkter på understellsbehandling. Mercasol er valgt i samarbeid med våre kunder fordi det anses som det beste middelet i bransjen.
For rustbeskyttelse benyttes Mercasol ML transparent. Stoffet har unike egenskaper til å trenge inn i alle sprekker og hulrom og fortrenge eventuelt vann som måtte være der.
For å beskytte understellet benyttes Mercasol AL 847 som har unik slitestyrke mot mekanisk slitasje fra stein, grus og vann.

Garanti
Som medlem av Norsk Antirustforening tilbyr vi foreningens garantiordninger. Kortversjonen av disse reglene er at det gis 3 års garanti fra behandlingstidspunktet mot gjennomrustning. Biler som blir behandlet første gang ikke senere enn 24 måneder etter registrering kan bli med i et 15 års garantiprogram mot gjennomrustning forutsatt at bilen etterbehandles hvert 3. år.

Støydemping av varebiler
Ikke alle varebiler er like godt støydempet. Har du bilen som arbeidsplass kan det være en stor fordel å støydempe de store flatene i lasterommet for å unngå en ”romlingen” som ellers ofte oppstår, særlig ved tom bil. Store flater innvendig i varerom støydempes bak innvendig kledning. Vi kan også støydempes bak inneskjermer foran og bak for å motvirke hjulstøy.

Behandlingen består i:
Rengjøring av de flatene som skal behandles
Maskering av de områdene som ikke skal behandles
Påføring av støydempingsmasse
Fjerning av maskering
Vask

Forsegling av lasteplanet på pick-up’er
For å unngå at det blir riper i lakken på lasteplanet på en Pick-up, med påfølgende rust, er det en fordel å legge på en forseglingsmasse som beskytter lakken. Massen blir hard slik at lasteplanet benyttes på samme måte, men det holder seg pent lenge. Behandlingen består i:

Rengjøring av de flatene som skal behandles
Eventuell behandling av rustanløp på oppståtte lakkskader
Maskering av områder som ikke skal behandles
Påføring av forseglingmasse
Fjerning av maskering
Vask

Dette er de viktigste produktene våre – kontakt oss på salg@autotransport.no for et tilbud til din bedrift!

Siste trafikkmelding

Alle trafikkmeldinger