Antirustbehandling

Årlig understellsbehandler Auto Transport Service AS ca. 30 000 biler. Det gjør oss størst på understellsbehandling i Norden. De fleste av disse 30 000 bilene er nye biler som vi behandler for importørene, som trenger en ekstra behandling for å kunne garantere bilen mot rust forårsaket av veisalt.

I stadig økende grad opplever vi at bruktbilimportørene også tilbyr understellsbehandling til sine kunder og at kunder som importerer bilen privat også ønsker å understellsbehandle bilen.
Understellsbehandling er en rimelig behandling som gir bilen en høyere verdi ved salg. Det er derfor som oftest en enkel beslutning for kunden og bekvemt for alle at bilen kommer frem til kunden ferdig understellsbehandlet.

Auto Transport Services AS tilbyr ikke understellsbehandling til private på generell basis, vi tilbyr kun ved bruktbilimport.
Som medlem av Norsk Antirustforening benytter vi foreningens garantiordninger. Kortversjonen av disse reglene er at det gis 3 års garanti fra behandlingstidspunktet mot gjennomrustning. Biler som blir behandlet første gang ikke senere enn 24 måneder etter registrering kan bli med i et 15 års garantiprogram mot gjennomrustning forutsatt at bilen re-behandles hvert 3. år.

Vi benytter Mercasol sine produkter. Mercasol er valgt i samarbeid med våre profesjonelle importørkunder fordi det anses som det beste middelet i bransjen i konkurranse med Tectyl og tilsvarende produsenter.

For rustbeskyttelse benyttes Mercasol ML transparent. Stoffet har unike egenskaper til å trenge unn i alle sprekker og hulrom og fortrenge eventuelt vann som måtte være der.
For å beskytte understellet ytterligere benyttes Mercasol AL 847 som har unik slitestyrke mot mekanisk slitasje fra stein, grus og vann.
Behandlingen har følgende steg:

  • Demontering av eventuelle plastdeksler
  • Varmtvann høytrykksvask av understellet
  • Viftetørking av understellet
  • Demontering av hjul og tildekking av områder som ikke skal ha understellsbehandling på seg. Eksempelvis sensorer av forskjellige slag.
  • Understell og hulrom sprøytes med tynnstoff som trenger inn i alle sammenføyninger.
  • Understellet sprøytes med slitesterkt tykkstoff mot mekanisk slitasje fra stein, grus og vann.
  • Plastdeksler og hjul monteres
  • Bilen vaskes og leveres til en fornøyd eier

antirust_1

Auto Transport Service AS er en miljøbedrift – sertifisert etter ISO 14001. Det betyr at vi tar våre forholdsregler for å sikre våre ansatte under antrustbehandlingen og for å rense vann fra vask og skille ut overflødig væske.

Har du spørsmål?

Adem Dzuvic jobber som Teamleder teknisk hos ATS.

Send e-post eller ring meg nå!

Siste trafikkmelding

Alle trafikkmeldinger